Lijsttrekker VHP 2018

Wim van der Linden opnieuw lijsttrekker van Vrije Hapertse Partij

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart aanstaande zal Wim van der Linden opnieuw de VHP-lijst aanvoeren. Hij was ook lijsttrekker bij de verkiezingen van 2010 en 2014, die voor de VHP zeer succesvol verliepen.

Wim van der Linden is voor veel mensen in de gemeenschap een vertrouwd gezicht. Hij werd 60 jaar geleden in Hapert geboren, hij is er opgegroeid en woont er nog steeds. Hij neemt actief deel aan het verenigingsleven, hij weet wat er leeft in de gemeenschap en is voor veel inwoners en verenigingen een erg toegankelijk en vertrouwd aanspreekpunt.

Op de ledenvergadering van 11 januari j.l. werd Wim unaniem gekozen tot lijsttrekker. Wim is vanaf de oprichting van de VHP lid van de partij, Hij werd in 1987 lid van de raad van de toenmalige gemeente Hoogeloon c.a. Na de laatste verkiezingen werd hij wethouder in de coalitie met CDA en PRO5. Gedurende een aantal maanden was hij, vanwege de ziekte van burgemeester Swachten, locoburgemeester.

Eerder, kort na de herindeling, was Wim van 1999 tot 2006 wethouder in de gemeente Bladel. Wim van der Linden heeft dus ruime bestuurlijke ervaring, zowel als raadslid en als wethouder.

Wim van der Linden is een onderwijsman in hart en nieren. Voorafgaand aan zijn meest recente periode als wethouder, was hij algemeen directeur en directeur-bestuurder bij twee onderwijsstichtingen, in resp. Eersel en in Boxtel.

Het verkiezingsprogramma van de VHP, met daarin een prominente plek voor ‘Hart van Hapert’ zal over twee weken worden vastgesteld. Ook de volledige lijst van de VHP wordt over twee weken vastgesteld.

Namens bestuur en fractie VHP,
Toon van Dun, fractievoorzitter
Johan van de Ven, voorzitter VHP

 

Scroll Up