LID WORDEN

Wil je graag lid worden van onze partij of ben je geïnteresseerd in wat er allemaal bij komt kijken?
Lees snel verder!

Vrije Hapertse Partij 40 jaar jong

Met de ogen gericht op 16 maart 2022…

Dit jaar is het precies 40 jaar geleden dat de Vrije Hapertse Partij werd opgericht. Na 40 jaar is het doel van onze partij nog steeds gelijk: vanuit oprechte betrokkenheid opkomen voor de belangen van alle inwoners van onze gemeente.

De Vrije Hapertse Partij is een lokale partij; we zijn niet verbonden aan welke landelijk politieke partij dan ook. Vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel is onze partij (en zijn onze mensen): betrokken, duidelijk, toegankelijk en herkenbaar. En dat al 40 jaar lang.
‘Hapert’ is het speciale aandachtsgebied voor onze partij. Daar komen we uit voort, met de Hapertse samenleving zijn wij vergroeid en daarvoor zetten we ons uiteraard in.

Is 40 jaar oud?
‘Je bent zo oud als je je voelt’, is vaak het antwoord. Dat geldt ook voor onze partij.
Onze leeftijd staat ook voor ‘ervaring’, ‘een lange staat van dienst’ en ‘bewezen resultaten’.

40 Jaar oud, maar nog steeds vitaal: we hebben er zin in om ook volgend jaar als VHP weer mee te gaan doen aan de verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad van Bladel. En daarop aansluitend met een stevige fraktie verder te kunnen gaan in het belang van onze inwoners.

Iets voor jou?
Op 16 maart 2022 vinden die verkiezingen plaats. Om ook in de toekomst van grote waarde te kunnen zijn, zoeken wij nieuwe mensen om onze partij te versterken.

Wij zijn als partij voortdurend op zoek naar betrokken inwoners.
Honderden mensen zijn in ons dorp vanuit betrokkenheid aan het werk: in werkgroepen, als lid van een vereniging, in de zorg, in de buurt, bij het onderwijs, bij de klussendienst, in ondernemingen, bij de vele besturen, in de politiek, noem maar op. Vanuit deze betrokkenheid ben je waarschijnlijk goed op de hoogte van wat er speelt.

Wat heeft Hapert nodig?
Waar gaan we voor?
Wat missen we?
Wat gaat er goed en waar erger je je aan? 
Welke uitdagingen komen op ons af?

Hier willen wij graag met een grote groep betrokken inwoners over willen praten, bij voorkeur fysiek ‘het echte gesprek voeren’. Voorlopig is dat nog wat lastig, maar met inachtname van de regels rondom corona, willen we toch met ‘kleinere groepjes’ aan de slag gaan.

Is politiek iets voor jou?
Daarover willen we graag met jou (en anderen) in gesprek. En we hebben een mooi aanbod.
Binnenkort start een cursus Politiek Actief van de gemeente Bladel. Je kunt daar geheel vrijblijvend, kosteloos aan deelnemen. Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een politieke partij om deel te kunnen nemen, maar als VHP kunnen wij je wat extra’s bieden: leren vanuit de praktijk. Lees meer over de cursus Politiek Actief Bladel.

Ben je geïnteresseerd om geheel vrijblijvend met onze partij in gesprek te gaan? Laat het ons weten!
Mail ons via info@vrijehapertsepartij.nl of vul het contactformulier in.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur en Fractie Vrije Hapertse Partij, 

Toon van Dun Fraktievoorzitter.

Meer lezen over onze partij?