2 FEBRUARI

Vrije Hapertse Partij kiest lijsttrekker én nieuwe voorzitter

HAPERT – Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart zal Wim van der Linden opnieuw de VHP-lijst aanvoeren. Wim is als wethouder in de gemeente Bladel bezig aan zijn vierde ambtsperiode. Op de lijst staan 27 kandidaten.

Maar de VHP krijgt ook een nieuwe partijvoorzitter. Sander van de Ven (24 jaar) neemt het stokje over van zijn oom Johan van de Ven, die 20-jaar VHP-voorzitter was. Vier jaar geleden kwam Sander bij de partij en was de afgelopen periode nauw betrokken bij onze vereniging. Voor de inwoners van Hapert is Sander geen onbekende, hij is actief in het verenigingsleven en weet wat er speelt in de gemeente Bladel.

De Vrije Hapertse Partij bestaat dit jaar 40 jaar. “40 jaar jong”, zei Toon van Dun onlangs in een interview. Als mede-oprichter van de VHP is hij al die tijd onafgebroken raadslid geweest. Op de lijst van langstzittende raadsleden van Nederland staat Toon in de top 5. Bij de verkiezingen van 16 maart staat Toon op de tweede plaats van de VHP-lijst.

Hekkensluiter op de lijst is Hanny Mollen; Hanny zet zich al tientallen jaren in voor de gemeenschap, ze is wellicht de meest actieve inwoonster van Hapert. Wij zijn als VHP erg trots op de manier waarop zij zich inzet voor Hapert en zijn blij haar op onze lijst te mogen verwelkomen.

De komende weken stellen wij alle kandidaten graag aan je voor.